Kustpark van Rimigliano

Rimigliano Natuurpark

Image

Een 60 km van de 'Hotel Prategiano kunt u vrij toegang tot de Rimigliano Coastal Park. Het gebied beslaat ongeveer 120 hectare, vooral gekenmerkt door een dichte en gevarieerde mediterrane vegetatie. Het park is onderdeel van de Parken van de Val di Cornia, die tot doel heeft te verbeteren en de bescherming van de archeologische en natuurlijke belangstelling.

Image

Het oorspronkelijke doel was om te zetten in een park, maar werd later gemarkeerd als beschermde park. Het kustpad dat in haar interieur heeft historische kenmerken dateren uit de tijd van Napoleon. In feite, gaf hij zich aan zijn zuster Elisa het vorstendom van Piombino naar haar in staat stellen om zijn koninkrijk waardig te steken, het bouwen van een weg noemde het "Princess".

Image

De fauna loop van de tijd is geleidelijk afneemt als gevolg van menselijke aanwezigheid in de zomer en frequente geluiden road. In ieder geval is, kunt u een aantal soorten zoogdieren spotten zoals wilde zwijnen, vossen, eekhoorns, uilen en diverse vogels. Going naar binnen, wordt de flora gekenmerkt door diverse habitats als de eerste embryonale duinen, mobiele duinen, radunale bos en wetlands. De belangrijkste activiteit is de zee soort sinds het hele gebied bestaat uit paden die direct leiden naar het strand, gekruist op de voet, per fiets en te paard.