Trekking, MTB en fietsen

Posted by hotelprategiano 12-12-2018 0 Comment(s) News,

 

05/08/16  TREKKING: Kom naar het feest van de geothermische energie van de 2 dorpen Monterotondo Marittima en Sasso Pisano. Bijeenkomst om 9.30 in Monterotondo Marittimo op het plein Ateo Casalini. Lengte 6.6 km, hoogte: 310 m; Moeilijkheidsgraad: matig. Ook in Sasso Pisano is de ontmoetingsplaats van het dorpsplein om 9.30 uur. Lengte 6.6 km; Hoogte: 300 m; Moeilijkheidsgraad: matig. De lunch wordt georganiseerd door de organisatie "la Fumarola di Sasso Pisano" in samenwerking met de "Comunità del Cibo ad energie rinnovabili" en andere bedrijven in de regio.

 

13/3/16:  Wandeling in de Maremma Natuurpark: Vanaf 13 maart, de coöperatie Le Orme georganiseerd voor de lente / zomer seizoen, de begeleide wandeling door de Maremma Park. De lancering is gepland voor 20:00 in het Visitor Center Alberese. Voordat hier gaan we met een aantal auto's van alle deelnemers na Talamon waar hij begint de migratie van Talamone naar Alberese. De route is ongeveer 22 km in het prachtige landschap van de Maremma Park. Fantastische indrukken en emoties af te wachten. De migratie wordt uitgevoerd met een minimum van 10 deelnemers worden uitgevoerd en er zijn maximaal 40 zitplaatsen. Een reservering nodig is, de kosten van de begeleide trekking is 30 Euro. Data: 13 maart 10 april 8 mei, 12 juni, 11 september, 9 oktober. Informatie en reserveringen: Maremma Park Visitor Center Alberese, tel 0564 407098 of 0564 416276 Le Orme en 349 6524411

 

08/08/16: WANDELEN OP 6 VOETEN: zaterdag om 09:30 Zie je in Montieri voor wandelingen naar 6 VOETEN: De groep zal de reis met een aantal paarden te maken van het hebben van de zorg voor de duur van de wandeling. Begeleid door een deskundige gids Trekking en Equestrian zal een licht glooiend pad naar de natuur wandelen komen. U zal unieke manier om dichter bij een majestueuze dieren zoals het paard te krijgen.

 

25/07/16: Photosafari: zaterdag om 09:00 Doe mee voor de eerste foto Safari in het natuurgebied Gerfalco. De natuurwandeling in het gezelschap van de milieu-gids neemt ons mee naar de nok van het Cornate waar iedereen gaat achter de perfecte foto. De tocht staat open voor alle soorten van fotografische gereedschap, waaronder smartphones. Schieten mooier zal de dekking van onze Facebook-pagina voor een week.

 

19/07/16: Orientering URBAN Gerfalco: zondag van 10 tot 12 Wij wachten om de technieken van de oriëntatie te leren terwijl ze plezier! De kaarten en kompassen worden door ons. Reserveren verplicht op 0566/997024.

 

12/07/16: Oriëntatielopen stedelijke Montieri: De deelnemers, verdeeld in groepen en het gebruik van kaarten en kompassen moet het doel te bereiken, op zoek naar de ingestelde punten. Dit zal gebeuren in het centrum van Montieri. Een boeiende manier om vertrouwd te raken met kaarten en kompassen en het kennen van het centrum van het land! Aan het einde hebben we wachten op een kleine proeverij van streekproducten bij de VVV.

 

08/07/16: TREKKING: De woensdag '8 juli stellen een TREKKING RONDLEIDING VAN BIANCANE naar de geologische. Het ontmoetingspunt is op het informatiepunt van het park. Gelieve te reserveren door 18,00 op dinsdag. Voor buitenlandse toeristen, zal de tour worden gemaakt in het Engels.

 

01/07/16: WANDELEN OP BIANCANE: woensdag 1 juli om 16.00 uur kunt u deelnemen aan begeleide trekking naar de geologische Biancane. De kosten bedragen € 7 voor volwassenen en € 5 voor kinderen. De vergadering en aan het info punt van het park. Voor buitenlandse toeristen de tour zal worden gemaakt in het Engels.

 

30/05/16: Rondleiding naar BIANCANE: De zaterdag 30 mei, op de Dag van Little Big Italy, begint om 10 uur een gratis rondleiding op het spoor van Biancane ongeveer twee uur onder begeleiding van een gids Milieu. Ze raden comfortabele kleding, gesloten schoenen of wandelen en watergymnastiek. Gelieve te reserveren door te bellen naar het VVV-kantoor Monterotondo Maritime: 0566917039.

 

30/5/16: Ontdek Maremma Walking Festival vindt plaats van 30 mei-7 juni. Wachten wandelingen in de natuur vrij, met wandelgids, in een aantal van de meest suggestieve van Toscane. Op 30 mei en planden een tocht archeologische - naturalistische zoek naar "Ghost town van Castro." Crossing Castro, de oude hoofdstad van het hertogdom, was het een onafhankelijke staat voor 'interne toestand van de kerk en de ideale stad in de Renaissance. Na de vernietiging, heeft Castro zijn geheugen verloren en de kracht van de natuur is bijna uitgewist de sporen: blijven er de ruïnes, waar de zwervende vossen en dassen die bezetten wat eens waren de kelders van de paleizen.

 

5/24/16: Fietstocht in de Maremma Park "Maremma in bike" stelt de route Alberese - Collelungo strand - Groothertogdom bos - Marina di Alberese. We starten vanaf het Visitor Center Alberese voor een afstand van ongeveer 26 km. Duur: 6 uur. Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk. U komt binnen in het hart van het park met een bezoek aan de toren Castelmarino, verder naar het strand Collelungo langs de weg van Olijven, korte stop op de wilde strand en ongerepte en vervolgens door de Pineta Granducale langs de weg tot Pinastrellaia naar Marina di Alberese. Stoppen om te zwemmen en gratis lunch (of verpakt in een van de kiosken in het bos), voort te zetten door de monding van de rivier Ombrone om waarneming te werpen en terug te keren naar Alberese in de middag langs het fietspad. De fietsen kunnen worden gehuurd door ons of klanten kunnen hun eigen brengen.

 

24/5/15 VII Dag van Mijnbouw G & T van de dag: zondag 24 mei vindt plaats "Het pad van de loopgraven Mijnbouw" in Gerfalco buurt Montieri. De excursie geologisch-mining op Cornate Gerfalco wordt uitgegeven door Prof. Giancarlo Pagani DSFTA de universiteit van Siena. Wij adviseren om een ​​paar dagen van tevoren te reserveren. Deelname is gratis en het ontmoetingspunt is op 9:30 in de voorkant van het restaurant "Da Chainsaw" in Gerfalco.

 

17/5/15 BEZOEK Lago d'Accesa: Om 15.30 bij het Archeologisch Museum van Massa Marittima Atlas van amfibieën in de provincie Grosseto heeft de 6e boek "notebooks van beschermde gebieden". Na de presentatie bezoeken we in het gezelschap van Marco Porciani Lake dell'Accesa om te leren over de natuurlijke habitat van amfibieën.

 

19/5/15 TREKKING PIANOSA de verboden eiland van de Toscaanse archipel, de meest bekende en meest fascinerende pronkt met haar prachtige zonsopgangen van het eiland ongerepte en eenzaam. Met de mogelijkheid om te verblijven op dit eiland, dat is Integrale Reserve van de Toscaanse Archipel National Park, kunt u genieten van deze natuurlijke schat onbetaalbaar. Het eiland heeft geen inwoners maar wordt bediend door een tak van de gevangenis van Porto Azzurro. Het heeft een rijk historisch en archeologisch erfgoed, een interessante architectonische structuur en een wilde en uitbundige zowel op land als op zee. Tijdens deze drie dagen "uit de tijd en de wereld," kunnen we de meest spectaculaire hoeken van de Reserve te zien en verdiepen ons in een echte aquarium, zwemmen tussen Groupers, Fins, Spirographis en naaktslakken.

 

8/3/15 TREKKING RONDLEIDING MTB "Het ontdekken van de oude spoorwegen Metallifere Hills": een route vernieuwd, voorbij de provinciale grenzen, is wat FIAB Grossetociclabile biedt voor de editie 2015 van de achtste dag gewijd aan het herstel de sedimenten van de in onbruik geraakte spoorwegen. De route, die de twee belangrijkste sporen van de voormalige spoorlijn van de mijnstreek van de Metallifere Hills combineert; Railway Follonica-Massa Marittima en de oude spoorweg Coal, dat vanaf het achterland van de Maremma, op de grens tussen de steden van Suvereto, Follonica en Massa Marittima, gekoppeld de bruinkoolmijnen naar de kust. In deze fascinerende reis u terecht zet het gebied van aluin steengroeven Interprovinciaal Park van Montioni. Een Montieri vindt u ook de ontwikkeling van een route van wandelen onder begeleiding van een gids, de ontdekking van een een mijnstreek van Montioni. Ontdek de oude spoorwegen Metallifere Hills, een ware reis van het geheugen, waar de mountainbiken en wandelen geworden gereedschappen voor een herlezing van de geschiedenis en cultuur van Toscane.