Voorwaarden voor de boeking

Image

1) Reserveringen

De reservering contract, meestal in geschreven vorm, is levensvatbaar gemaakt met instemming van de klant om het voorstel van het hotel te betalen de Overeengekomen storting, indien van toepassing, binnen de gestelde termijnen. Het verzoek om de beschikbaarheid is niet bindend en niet als een opdracht voor de klant, noch voor Hotel Prategiano. Bij de vervulling van de boeking, de klant keurt en aanvaardt de voorwaarden van de boeking, annulering en Personal Data (Privacy) voorzien en geregeld in deze site.

2) Annuleringen

Voor standaard reserveringen zijn de volgende annulering voorwaarden van toepassing:

  • Annuleringen (accommodatie of diensten) tot 30 kalenderdagen vóór de datum van aankomst: annuleringskosten gelijk aan storten of gevraagde verwachte betaling
  • Van 29 dagen tot 3 dagen voor aankomst: boete van 30% van de totale geboekte diensten, met een minimum van 1 nacht
  • Annuleringen in de laatste 3 dagen of no-show: 100% annuleringskosten van de geboekte diensten
  • Vroeg vertrek: 100% verantwoordelijk voor geboekte services, zal de borg in mindering worden gebracht van de werkelijke nachten gebleven, maar zal niet gerestitueerd en kan niet worden afgetrokken van de rekening van de extra's en doet geen afbreuk aan het geval van grote schade.

3) Aankomst en vertrek

De kamer is beschikbaar na 14.00 uur op de dag van aankomst en het hotel verzoeken checken vóór 20:00 uur. De kamer dient uiterlijk om 10.00 check-out is van 08:00 uur op de dag van vertrek worden verlaten .. Voor verzoeken eis dat de beschikbaarheid van de kamer voor de geplande aankomsttijd of voorbij de verwachte tijd van vertrek, kan het hotel de betaling van extra nodig. Als u van plan bent na 20:00 uur te arriveren, wordt u vriendelijk verzocht het hotel te informeren over uw beoogde aankomsttijd.

4) Betaling en prijzen

Alle prijzen zijn in euro, zal valutamarkt kosten en veranderingen in de prijs van de producten of diensten waargenomen door klanten die gebruik valuta als gevolg van schommelingen in de wisselkoers van de eigen verantwoordelijkheid van de klant zijn. We behouden ons het recht te verhogen of verlagen van de tarieven op elk gewenst moment, in over eenstemming met het regelgevingskader. De prijs van uw verblijf zal worden vastgesteld en bevestigd op het moment van uw boeking.

De bevestigde tarief zal geen lokale belastingen geïntroduceerd door de Finance Act 2007, of IVA Verhoogt Verschijnen Na de boekingsbevestiging, die, indien van toepassing, zal apart in rekening gebracht te nemen. Bankkosten en administratieve lasten die voortvloeien uit de beëindiging of reservering veranderingen en incassokosten, vreemde valuta en postkantoor kosten zijn voor rekening van de klant. Als het verblijf wordt verlengd, wordt de betaling wekelijks op het saldo van de rekening maakte, zal de borg in mindering worden gebracht op het einde.

5) Bevoegdheid

De klant dient elke tekortkoming in de nakoming van de overeenkomst uitdaging onverwijld te laten Hotel Prategiano bijna correctie bieden. Voor elke controverse die zich kunnen voordoen met betrekking tot de interpretatie, uitvoering en / of beëindiging van de boeking contract Welke synthese voorwaarden van toepassing zijn en in welk hotel Prategiano heeft een deel, zijn bij uitsluiting bevoegd tot het Hof van Grosseto.

Notities: Voor reserveringen via andere partijen, voor gebundelde aanbiedingen, voor bepaalde perioden of bepaalde speciale aanbiedingen, boekingsvoorwaarden en annuleringsvoorwaarden kunnen verschillen.