Restaurant van het hotel

Image
Image

Onze keuken is typisch Toscaans en is gebaseerd op echtheid en eenvoud van de lokale gerechten, die u kunt genieten met de beroemde wijnen uit de regio.

Tot onze specialiteiten behoren: ribolitta (Toscaanse groentensoep), pici al ragu (dikke noedels met vleessaus), gnudi burro en salara (meelballetjes van ricotta en spinazie met salie), pappadella al capriole (brede noedels met met reeragout), risotto porri e noci (rijst met prei en noten), tortelli maremmani, vellutata di coci e funghi porcini (kikkererwtensoep met paddestoelen), brasato ak vino rosso (braadstuk in rode wijnsaus), cinghiale in umide (ragout van wild zwijn), tagliata con rucola e grana (filet met rucola en parmesaanse kaas), bistecca fiorentina (steak à la Florence) en nog veel meer.

Het restaurant bestaat uit 2 ruimtes, een ruimte met veel licht en met grote vensters en een ruimte met een rustieke en gezellige uitstraling. Het restaurant is 's middags en 's avonds geopend voor warme maaltjden, en in de ochtend kunt u er ontbijten. 's Avonds heeft u de keus uit twee menu's, een daarvan is altijd vegetarisch, verder zijn er gerechten à la carte. Indien u half-pension boekt, kunt of 's avonds in het restaurant eten, danwel 's middags deelnemen aan onze picknick in de vrije natuur.

Deze picknicks worden georganiseerd om de ruiters, wandelaars, en fieters een lunch aan te bieden op hun route, maar uiteraard zijn alle andere gasten ook welkom. De picknick omhalst twee warme gangen, schapenkaas, Chianti en koffie. Elke picknick biedt u de kans om te genieten van een goede maaltijd in ongedwongen omgeving, goed gezelschap en mooi landschap. Als ontbijt wordt een "continental breakfast" buffet geserveerd. De bar staat u ter beschikking voor het tussendoor nuttigen van kleine snacks.

Image
Image
Restaurant van het hotel
Restaurant van het hotel
Restaurant van het hotel
Restaurant van het hotel
Restaurant van het hotel
Restaurant van het hotel
Restaurant van het hotel
Restaurant van het hotel

REQUEST A FREE QUOTATION

 
 
 
 
 
 
 
 
 The data provided by filling in this form will be processed in accordance with the D.Lgs. n. 196, 2003 (italian privacy law). By clicking on the "Send Message" button, the user agree to their treatment.