ACTIEVE VAKANTIES IN TOSCANE

 
VOORBEELDEN VAN WANDELTOCHTEN
Loop rond de Poggio van Montieri
 
Wandel van Prategiano naar Gerfalco

Quad rijden in Toscane, Italië

Posted by admin 24-06-2019 0 Comment(s) Menù Activiteit,Outdoor Activiteiten,

 

 

ATV excursies in Maremma Toscane

 

Sinds vele jaren werken wij al samen met de Sport Associatie van Montieri: 75esima Avventura. Naast boogschieten, off-roaden, kano trips, kamperen, etc., bieden Simone en zijn team u ook graag de mogelijkheid om een quad toer te maken.

 

De quad, ook bekend als ATV (All Terrain Vehicle), is pas bekend geworden in Italië in recente jaren, maar de passie voor deze vorm van vervoer groeide snel. The quads hebben een viertaktmotor, twee zitplaatsen, en een 330cc vermogen, automatische versnellingsbak, en een achteruit versnelling. Deze voertuigen zijn bijzonder veilig voor alle soorten excursies – welk type terrein u er ook voor kiest om te berijden. Ze zijn bovendien bijzonder stil en comfortabel. Een quad excursie is een opwindende ervaring die u niet vaak kunt meemaken.

 

Uiteraard wordt u altijd begeleid door een gids die u graag uitlegt hoe u een quad correct berijd en welke veiligheidsmaatregelen u in acht moet nemen. Hierdoor is het zelfs mogelijk voor beginners om dit unieke avontuur te ervaren.

 

Deze off-road voertuigen bevinden zich een redelijke afstand van de grond, waardoor u bepaalde moeilijkere stukken met een rustig gemoed kunt manoeuvreren. Probeer het vooral!

 

 

quad toskana

 

meer foto's  -> Ontdek meer beelden op het onderwerp.