Privacy & Cookie

Image

Algemeen

Wij respecteren uw privacy en waarderen het belang van persoonlijke informatie die wij van u ontvangen. We zullen alle uitsluitend op verkregen tot de relevante wetgeving inzake gegevensbescherming in het kader van hun eigen zakelijke doeleinden, opslaan of verwerken van gegevens te verzamelen.

Het verzamelen van persoonsgegevens

Als u onze contact formulieren, persoonlijke gegevens, zoals het verzamelen wij Titel, voornaam, naam, adres, postcode, plaats, e-mailadres of telefoonnummer. Verplichte velden binnen het contact is gemarkeerd als zodanig. De buiten deze informatie is vrijwillig. Bovendien, onze servers automatisch bepaalde informatie vast te leggen die uw browser verzendt wanneer u een website bezoekt. Deze anonieme gegevens kunnen in het bijzonder werkt op basis van uw IP-adres, het type browser, browsertaal, de datum en tijd van uw browser verzoek inbegrepen. De gegevens worden automatisch verzameld wordt niet gebruikt om u persoonlijk te identificeren en worden vooral niet samengevoegd met andere gegevens. Een verdere verwerking en eventueel analyse van deze gegevens slechts in een vorm anoniem uitgevoerd, bijvoorbeeld, voor statistische doeleinden, problemen of voor de bepaling van sabotage pogingen.

Het gebruik van persoonsgegevens

Wij verzekeren u te behandelen alle persoonlijke informatie vertrouwelijk en om ons in de verwerking en het gebruik van gegevens met de wettelijke bepalingen te houden. Uw opgegeven en opgeslagen als onderdeel van een order proces gegevens worden verwerkt door ons. Mocht u nog heb uitgelegd dan uw toestemming om onze nieuwsbrief te ontvangen, gebruiken wij uw gegevens voor het doel van de nieuwsbrief-verzenden. Wij herinneren u eraan dat u kunt natuurlijk niet eens met een korte termijn van het gebruik van uw persoonsgegevens voor reclamedoeleinden op elk moment.

Verdere vragen en opmerkingen

Als u vragen heeft over de bescherming van gegevens dan die in termen van aanwezigheid op het internet online-werbung.de, neem dan contact met ons op info@prategiano.com en wij zullen proberen om te verduidelijken uw privacy bezorgdheid uit de weg. Houd er ook rekening mee dat dit privacybeleid kan worden gewijzigd van tijd tot tijd. We zullen uw rechten onder dit privacybeleid te verminderen zonder uw uitdrukkelijke toestemming. We nemen aan dat het grootste deel van de noodzakelijke veranderingen gering zal zijn. Ongeacht, zullen we veranderingen in dit privacybeleid gepost op deze site. Als het gaat om belangrijke veranderingen, gebeurt dit in duidelijk gemarkeerd vorm en optioneel bovendien door een melding via e-mail.