Paardenshows in Maremma Toscane

Posted by hotelprategiano 12-12-2018 0 Comment(s) News,

 

 

18.09.16:. FAIR VEE: Zoals elk jaar terug naar de oude Fiera di Travale, het derde weekend van september in de middeleeuwse dorp Travale (gemeente Montieri). Vee tonen, paard toont de Butteri Alta Maremma, oude ambachten, traditionele gerechten, lokale producenten en voedsel gemeenschappen om duurzame energie, ambachtelijke markt en de markt, kermis wachten op bezoekers.

 

11.09.16.: TRANSHUMANCE: De Vereniging Butteri d'Alta Maremma herinnert aan de transhumance door het verplaatsen van een kudde wilde paarden langs een route door, in de ruimte van twee dagen, het prachtige landschap van Toscane. Dit jaar is de Vereniging Transhumance Butteri d'Alta Maremma zal plaatsvinden in de metaalhoudende heuvels met route van Castel di Pietra in Montemassi. Het kan bij ons iedereen met een paard: vind warme maaltijden van de Toscaanse keuken, muziek en dans in de avond, goed gezelschap. Er zijn medische en veterinaire dienst gedurende het gehele evenement. We zijn dan ook verheugd om uit te nodigen voor het evenement op 11-12-13 september worden gehouden.

 

13.06.16:. Horse Show: Terug naar de zomer evenement met cowboys, paarden en koeien Maremma voor iedereen die wilde besteden zaterdagavond "bucolische" en enkelvoud. Kom kijken de show met de cowboys en wonen een fantastische avond in de bio-park.

 

20.09.15:. FAIR travale: Je kunt een volledig programma van hippische shows gepland voor het weekend 20-21 september verwachten. Ambachtslieden en lokale producenten presenteren hun producten in de geplande voor de twee dagen markt.

 

12.09.15:. TRANSHUMANCE: De Vereniging Butteri d'Alta Maremma jaarlijks herinnert aan de transhumance door het verplaatsen van een kudde wilde paarden langs een route door, in de ruimte van twee dagen, het prachtige landschap van Toscane. Dit jaar is de Vereniging Transhumance Butteri d'Alta Maremma, op de gebeurtenissen voor "Siena Culturele Hoofdstad van Europa 2019" zal bewegen in de gemeenten van Monteriggioni en Siena in de voetsporen van de oude Via Francigena. Het kan toetreden tot de cowboys iedereen met een paard: De renners zullen warme maaltijden van de Toscaanse keuken, muziek, dansen in de avond en goed gezelschap te vinden. Er zijn veterinaire zorg, medische en hoefsmid voor het hele evenement. Het evenement vindt plaats op 12-13-14 september worden gehouden.

 

23.08.15:. Er was in de Maremma: De Vereniging Butteri d'Alta Maremma, in samenwerking met de Verban Scarlino, werd gepresenteerd in de Maremma, een spannende paardenshow en het werk van de cowboy. U zult demonstraties van het werken met vee, merk, traditionele spelen op een paard, carrousel te zien. De show begint om 21:30 uur op de Kettingbrug Farm strut Scarlino.