Natuurgebied Bandite di Scarlino

Natuurgebied Scarlino

Image

50 km van het Hotel Prategiano in Maremma Toscane: Le Bandite di Scarlino, een beschermd natuurgebied van Lokale naar een heuvelachtig en kustecosysteem met een uitbreiding van ongeveer 6000 hectare omvatten, die zich uitstrekt van het moeras van Scarlino totdat de dell'Alma flat. Het heuvelachtige gebied vormt een bijlage bij de metaalhoudende heuvels van Grosseto, waarin ook rekening in de Tyrreense Zee vormen de kaap van de Golf van Follonica.

Image

De kaap Bandite staat in plaats tussen de haven van Scarlino en dat de steun, dus aanleiding geven tot een hoge rotsachtige kust en vooral, op die is gelegen Cala Martina: het is een kleine baai omsloten door twee kapen, gekenmerkt stranden gekarteld en het heldere water.

Een beetje verder naar het zuiden vinden we Cala Violina, gekenmerkt door een zeer fijn wit zand, die een zeer schilderachtig landschap creëert. Omgeven door bossen van eiken en mediterrane struikgewas, de omgeving en bevolkt door koeien en Maremma stieren en heeft u de mogelijkheid om grote paard shows bij te wonen.

Image

De D'Maremma Butteri Association vaak lopen in dit gebied laat zien hoe de sbrancamento kalveren, het simuleren van de "merca", de carrousel en diverse opleidingen en proeven rijden vaardigheden.