Volterra

Volterra

Image

55 km van het Hotel Prategiano in Maremma Toscane: Volterra is situated in the province of Pisa and lies between the Valley of Era and Cecina. Built on a hilly ridge and surrounded by two defensive walls, one Etruscan and the other Medieval, it is one of the most important centers of Tuscany. Its monuments testify 3,000 years of civilization.

Image

Gebouwd op een heuvelachtig terrein aan het begin van de vallei van de rivier en was een van de Cecina, de stad was een Etruskische nederzetting die later werd veroverd door de Romeinen. Volterra is al eeuwenlang het steunpunt van de katholieke godsdienst in het gebied, gezien de aanwezigheid van het bisschoppelijk Bisdom, dat er vandaag de dag. Beroemd om zijn stadsmuren, de Etruskische tijden werd gerestaureerd tijdens de Middeleeuwen, houdt nog steeds de deur Dell'Arco, die teruggaat tot de Etruskische periode. In aanvulling op de speciale muren van de stad is verbijsterd om historische monumenten, zoals het Romeinse theater, herontdekt in de jaren '50 door middel van een archeologische opgraving in het gebied plaatsvinden; Bronnen Spa, de leeftijd van Augustus; Het Palazzo dei Priori, gelegen in het historische centrum van het dorp; De Medici fort, gebouwd door Lorenzo De Medici (Lorenzo de Magnificent). Volterra was eeuwenlang het economische centrum - religieus van Toscane, dankzij de albasten dat de werken Toscaanse vakmanschap kenmerkt. De architectonische kenmerken en de gunstige ligging bieden de mogelijkheid om het heuvelachtige landschap eromheen te genieten, verblijf in een klimaat zeer middeleeuwse en zeer suggestivo.Situata in de provincie Pisa, gebouwd op heuvelachtige terrein aan het begin van de vallei van de rivier en het was dat van Cecina, de stad was een Etruskische nederzetting die later werd veroverd door de Romeinen. Volterra is al eeuwenlang het steunpunt van de katholieke godsdienst in het gebied, gezien de aanwezigheid van het bisschoppelijk Bisdom, dat er vandaag de dag. Beroemd om zijn stadsmuren, de Etruskische tijden werd gerestaureerd tijdens de Middeleeuwen, houdt nog steeds de deur Dell'Arco, die teruggaat tot de Etruskische periode. In aanvulling op de speciale muren van de stad is verbijsterd om historische monumenten, zoals het Romeinse theater, herontdekt in de jaren '50 door middel van een archeologische opgraving in het gebied plaatsvinden; Bronnen Spa, de leeftijd van Augustus; Het Palazzo dei Priori, gelegen in het historische centrum van het dorp; De Medici fort, gebouwd door Lorenzo De Medici (Lorenzo de Magnificent). Volterra was eeuwenlang het economische centrum - religieus van Toscane, dankzij de albasten dat de werken Toscaanse vakmanschap kenmerkt. De architectonische kenmerken en de gunstige ligging bieden de mogelijkheid om het heuvelachtige landschap eromheen, een verblijf in een klimaat zeer middeleeuwse en erg sfeervol genieten.

Volterra has avoided the stress of contemporary life and visitors who come to Volterra have the immediate impression of stepping into the past. Volterra is prevalently medieval, but one can still find evidence of the Etruscan period in monuments such as: the Porta all'Arco (the Etruscan gate) which dates from the 4th century B.C. and the Acropolis, the defensive walls which are still visible in parts of the town. The Roman period is attested by the important remains of the Teatro di Vallebona which date back to the Augustan period, the Baths and an enormous rectangular water cistern.

Image

The Middle Ages are not only visible in the urban structure of Volterra, but in its buildings too: the Palazzo dei Priori, a 13th century building; the Palazzo Pretorio, with its crenellated Tower of the Little Pig; the pair of towers of Buonparenti and Bonaguidi family; the house-towers of Toscano family; the Cathedral (12th century); the Baptistry (13th century) streaked with Volterran stone; the conventual Church of San Francesco with its adjacent chapel of the Croce di Giorno; the Church of San Michele and San Alessandro.

Apart from its monuments, art and history, Volterra also offers a magnificent view of the gentle undulating hills of the surrounding landscape abruptly interrupted in the West by the Balze mountain crags.