Zwembad en vermarmd SPA

Posted by admin 21-06-2019 0 Comment(s) Menù Hotel,

 

Het zwembad van het Hotel Prategiano in Toscane

 

Openlucht zwembad

 

Van midden mei tot midden september kunt u zich op warme dagen verfrissen in het zwembad. Op het terras nodigen fraaie en gemakkelijke ligstoelen u uit tot ontspannen. Het grillig gevormde zwembad meet ca. 18 x 5 meter. Of kies er voor om te ontspannen op het dakterras. Bij het zwembad vindt u aantrekkelijke en comfortabele Xtract voor een ontspanning in volledige rust.

 

Verwarmd mini-zwembad met spa

 

Ook in de wat koelere maanden kunt u in ons 37°C warme mini-zwembad een ontspannen bad in de buitenlucht nemen. Het welbehagen in het warme water is precies het juiste om een dag vol belevenissen zoals sight seeing, uitstapjes, wandelen of mountainbiken in Maremma Toscane, van u af te laten vallen.

 

Vooral de sporters onder onze gasten hebben ons steeds weer gevraagd naar de mogeljkheid van een massage. Wij hebben besloten dit warmwater-bad van hoge kwaliteit met plaats voor 6 personen op het terras van ons zwembad te installeren. Zo kunt u gespannen spieren, spierpijn of een pijnlijke rug vergeten. De spa zorgt voor een aangename ontspanning door een perfecte combinatie van warmte, waterdruk en massage.

 

Speciaal ontworpen sproeiers masseren uw nek, schouders, rug, en benen. Het zwembad heeft verschillende massagesproeiers en zitplaatsen voor verschillende soorten watertherapie. Het liggedeelte concentreert de sproeiers op plekken die ook bij acupunctuur worden gebruikt en biedt daardoor een complete lichaamsmassage. Vijf gemakkelijke zitplaatsen, in totaal 44 massagesproeiers en hoofdkussens garanderen totale ontspanning.

 

 
piscina hotel toscana
 

meer foto's  -> Ontdek meer beelden op het onderwerp.