B&B in Maremma Toscane

Posted by admin 21-06-2019 0 Comment(s) Menù Hotel,

 

Kamers en acccommodatie

 

Onze kamers zijn eenvoudig en comfortabel ingericht en bieden al het comfort van een 3-sterren hotel en B&B. Alle kamers zijn voorzien van een douche, toilet, telefoon, LCD TV met satelliet aansluiting, WIFI, kluisje, en waterkoker om thee of koffie te maken.

 

b&b maremma In het hoofdgebouw van het hotel bevinden zich 14 kamers met nog 10 meer in het bijgebouw bij het zwembad. In bijna alle tweepersoonskamers is het mogelijk om een of twee extra bedden voor volwassenen of kinderen bij te plaatsen. Een aantal kamers hebben een verbindingsdeur en zijn zo bijzonder geschikt voor grotere families. 

 

Een groot deel van de badkamers in het hoofdgebouw is betegeld met oude, hand beschilderde Amalfi tegels. Deze tegels willen we graag behouden, dus is er in deze gevallen besloten tot een gedeeltelijke renovatie. De badkamers in het bijgebouw zijn gedurende de laatste jaren volledig gerenoveerd.

 

Al onze kamers dienen als een perfect uitgangspunt voor de vele activiteiten aangeboden door Hotel Prategiano. Na een actieve dag vol met nieuwe ontdekkingen nodigen wij u uit te genieten van ons zwembad met jacuzzi, of om gewoon even te relaxen in een van onze rustieke kamers.

 

b&b toskana

 

meer foto's  -> Ontdek meer beelden op het onderwerp B&B Toscane.