Agriturismo en Toscane

Klein hotel in de Maremma Toscana

Image

Het landelijk gelegen Hotel Agriturismo Prategiano ligt temidden van een door weiden en bossen omgeven locatie op de flanken van de berg van Montieri. U kunt van het prachtige uitzicht het prachtige uitzicht over de valleien van de Maremma Toscane genieten, maar ook met een korte wandeling (1 km) het kleine middeleeuwse dorp Montieri bezoeken.

Prategiano valt binnen de categorie agriturismo, hoewel het begon in een tijd dat het huidige begrip agriturismo niet eens bestond. Als u houdt van de warme landelijke atmosfeer van de Toscaanse huizen, dan zult u ook ons kleine 3-sterren hotel op waarde weten te schatten: de gevel van rode steen, de terracotta beelden en het zwembad met zijn terras van terracotta tegels laten u achter met een gevoel van indrukwekking geïnspireerd door onze ruime en hoge lounge met houten balken, haard en de ramen met een fraai uitzicht.

Image

Het hotel beschikt over 24 kamers, een restaurant, een kleine besprekingsruimte, een bar, een grote lounge, WiFi, internetaansluiting en TV hoek. De entree, met receptie, bar en terras is recentelijk compleet gerenoveerd. Het buitenterras biedt een tuin met uitzicht zicht op de Maremma Toscana tot aan de torens van het op 55 km afstand gelegen San Gimignano, zwembad en een verwarmd klein zwembad, tafeltennistafel en een overdekte en niet overdekte parkeerplaats. De manege bevindt zich op maar 300 m. afstand van het hotel.

Door de warme atmosfeer en de gemeenschappelijke activiteiten leert u gemakkelijk andere gasten kennen. Gelijke interessen creëeren banden en niet zelden ontstaan langdurige vriendschappen. Grootvader Paradisi, die het hotel in 1971 kocht, was een van de eerste hoteliers in Italie die vakantie in een landelijke omgeving, met buitenactiviteiten en ruitervakanties aanbood. Ook de 3e en 4e generatie van de familie Paradisi heeft zijn filosofie, zijn idee over gastvrijheid en de geestdrift voor het paardrijden overgenomen. De zoons van de familie zorgen voor u, samen met een goed op elkaar ingespeeld internationaal team.

Image
Agriturismo en Toscane
Agriturismo en Toscane
Agriturismo en Toscane
Agriturismo en Toscane
Agriturismo en Toscane
Agriturismo en Toscane
Agriturismo en Toscane
Agriturismo en Toscane

REQUEST A FREE QUOTATION

 
 
 
 
 
 
 
 
 The data provided by filling in this form will be processed in accordance with the D.Lgs. n. 196, 2003 (italian privacy law). By clicking on the "Send Message" button, the user agree to their treatment.