Feesten in de omgeving Montieri

Posted by hotelprategiano 12-12-2018 0 Comment(s) News,

 

 

25.08.17: PARTY "OUDE ROME" Calidario TERME ETRUSCHE Venturina: Neem deel aan de vijfde editie van het festival Oude Rome! Een avond waarin alle deelnemers zal worden vertoond in het verleden, in de pracht van het oude Rome en gedurende welke de Republikeinse en Imperial Rome gewoonten en tradities, dit jaar, dankzij zal doen herleven de tussenkomst van een hele beroemde theatrale groep het maakt het nog realistischer en suggestieve wederopbouw en de instelling van de scènes te maken. Exiles cijfers, krachtige soldaten en centurio, glimmers van de Romeinse vrouwen, dieven, majestueuze paarden, senatoren, de Praetorian Guard en gladiatoren vechten ook voldoen aan de deelnemers in periode kleding.De re-enactment zullen alle gasten het scherm terug in de tijd waar je de grote Romeinse keizers zal herbeleven. De protagonisten van die tijd zullen de senatoren, de Praetorians, centurio en gladiatoren. Het wordt een avond vol cultuur en vermaak, waar iedereen zal worden gekleed in de kleding van de tijd. U kunt uw vaardigheden te meten met oude games, betoverd door de lichte muziek en getalenteerde jongleurs. Paarden en ruiters zullen de straten achterhalen.

 

08.10.16:. Montieri quad is het evenement dat elk jaar plaatsvindt op de voorlaatste zondag in oktober te laten samenvallen met de Chestnut Festival georganiseerd voor 30 jaar door de Football Montieri.

 

04.10.16:. XXXII KASTANJE FESTIVAL in Montieri: zondag 4, 11 en 18 oktober te wachten kraampjes, proeven kastanjes en typische producten, nieuwe wijn, muziek, reizen, en voetbalwedstrijden. Zondag 11 zal er ook een bijeenkomst van oldtimers en zondag 18 een rally bikes en quads zijn.

 

09.12.16:. WIJNPROEVERIJ: De vijfde editie van de Ronde van Wijn zal op 12 september worden gehouden in de kelders van het middeleeuwse dorp Castelnuovo Val di Cecina, een evenement georganiseerd door ASD Castelnuovo met de sponsoring.

 

09.04.16:. Middeleeuws Festival: Kom naar de eenentwintigste editie van de vernieuwde en gerenommeerde Middeleeuws Festival in het Kasteel van Signa! Veel nieuws dit jaar, te beginnen dall'allestimento van een echt middeleeuws kamp in de tuin, compleet met tenten, vuurpotten, bivak van gewapende soldaten. En ook duels hoffelijk, woo, uitwisseling van schermen, renaissance dansen en vele specialiteiten kan worden genoten in de middeleeuwse herberg Middeleeuwse! Zal stadium de Palio van de Archers: Volkeren van Signa zal betwisten de Palio, dit jaar schilderde hij door de schilder Mara Fagg. In het dorp vindt u een middeleeuwse markt te vinden, reizen animatie, brand jongleren, vertegenwoordigingen in middeleeuws kostuum en vele kraampjes! Zaterdag hoogtepunt: de 'Fire van de North Tower, vuurwerk laten zien dat de historische gebeurtenis van de afwijzing van de gewapende milities van Gian Galeazzo Visconti tekent als onderdeel van het kasteel signesi: een echte belegering van het kasteel, dat zal eindigen met de brand!

 

08.29.16:. DAG BESTANDHEID Travale: zaterdag vanaf 16 is een dag wachten om te gedenken en vieren de kracht van dit land, met tussenkomst van Katia Taddei, de levering van de platen aan de partizanen, theatervoorstelling, inhuldiging van het monument van het Verzet, diner en concert op het plein van de Bandieten van de Maremma.

 

07/28/15: Feest Ancient Rome: Het Feest Ancient Rome is een historische gebeurtenis die al heeft vermaakt gedurende drie opeenvolgende volwassenen en kinderen. Vrijdag Calidario wordt getransformeerd voor één dag en keert terug naar zijn oorsprong: de structuur is volledig opgezet als een rijke provincie van het oude Rome, met marmeren zuilen, elegante gordijnen, vuurpotten en brancards. Er zullen dienstmeisjes, slaven en gladiatoren die gasten zullen vermaken met hun gevechten. U kunt games en stenigingen te wonen, zal er de nectar van de goden gediend door Bacchus, zal er keizers en filosofen. Alles zal in het veld, van de kleding van het personeel om die gasten die willen deelnemen aan de benoeming van de hoogtepunten van de zomer Terme Etruskische.

 

7/12/15: WIT NACHT IN MASSA MATITTIMA: ze verwachten MUSIC, wijnproeven, kraampjes, MUSEA OPEN en tunnels BEZOEK AAN De bronnen van overvloed. Gelieve te verkrijgen rubberen laarzen.

 

6/26/15: Magical zomer bij Calidario Terme Etruskische: Word lid van de Partij Home Zomervakantie op Calidario Venturina. Het zal een hele avond in Black & White zijn om het begin van een zomer-stijl magic vieren. Toegang tot het festival kost € 23,00 per persoon met een welkomstdrankje, live muziek met diner en de grote finale van de avond met Florio T.Dj. Op het terras van de meest beroemde Val di Cornia. U kunt ook gebruik maken en komen om te baden in de Natural Spring voor het feest.

 

12/06/15 Arno stream Fest: Een weekend waarin het levensmiddel de aandacht van alle liefhebbers van lekker eten zal zijn. Drie dagen waarin het hart van Signa uitgegroeid tot een showcase in de open al de Italiaanse regionale culinaire hoogstandjes. Er zullen stands met straatkinderen voedsel meer traditionele en echte die behoren tot de culinaire tradities van ons land, een uitnodiging en een stimulans voor de bevordering van voedsel als cultuur en in het bijzonder de straat eten als het winnen van formaat als "vat in een zak" geschiedenis en tradities van elke regio van Italië, om te ontdekken en te genieten met je handen, niet alleen het gehemelte.

 

05.09.15:. FESTIVAL Prugnolo Montieri op zaterdag 9 en zondag 10 mei: u culinaire hoogstandjes en muziek reizen te vinden en kunt u deelnemen aan een wandeling op zoek Sleedoorn, champignon gewaardeerde bron. Van kaas naar de drank, via vleesgerechten, alles is gebaseerd Sleedoorn! De feestelijke setting wordt aangevuld met ambachtelijke markt en lokale producten en excursies naar het begin van de zomer te vieren.