Excursies in Maremma

Posted by hotelprategiano 12-12-2018 0 Comment(s) News,

 

 

10.10.17  WANDEL NAAR DE ONTDEKKING VAN DE CANONICA VAN SAN NICCOLO: In het midden van een bos van eeuwenoude kastanjebomen, op slechts 10 minuten van Hotel Prategiano, zijn er de overblijfselen van een bloemvormige kerk met zes bloembladen, het enige voorbeeld in heel Italië. De site is bekend van documenten geschreven sinds 1133, maar de ontdekking van een pijlpunt verklaart dat het complex al in de prehistorie bewoond was. De Canonica di San Niccolò en de winning van mijnen uit de mijnen in de mijnen van Poggio di Montieri werden beheerd door de bisschop van Volterra. Boven de archeologische vindplaats ziet u nog steeds de ingang van het schip. Ga met ons mee om het specifieke plan van de kerk te ontdekken en de rijke architecturale meubels zijn aanwijzingen voor het belang van de site.

 

11:06:17 Boottocht "Capraia": The fast ferry vertrekt om 08:10 van Livorno, vissersboten dok in de voorkant van het Monument van de vier Moren. Het eiland Capraia is de wildste en ver van de kust van de Toscaanse Archipel. U kunt leven intens de sfeer van het eiland, de meest magische uithoeken van de natuur, solitair, geurige paden in het lage struikgewas, kristalhelder water rijk is aan het leven. Tijdens de reis kunt u optionele excursies te boeken op voet of per boot op onze gidsen, en om te boeken voor de spectaculaire omvaart van het eiland per boot, zwemmen vanaf de boot en natuurlijke commentaar, geschiedenis en geologie. Na de landing in Capraia kunt u individueel of samen lopen met onze gidsen. Je krijgt terug aan boord 's middags om visspecialiteiten genieten, of later, deel te nemen aan de excursie boot rond het eiland, waarbij u een bad te nemen in de meest ontoegankelijke stukken van steile kusten van het eiland. Om 17.00 uur terug naar Livorno te komen tot 19.00 uur.

 

6:05:17. RONDLEIDING van de grot: Twee deskundigen van de Universiteit van Siena, hydrogeoloog prof. Salleolini en structurele geoloog prof. Tavarnelli, illustreren de kenmerken van de gebieden en het omliggende gebied. Het zal worden uitgevoerd rondleiding door de voormalige steengroeve van Poggio Speranzona in Montioni (gerestaureerd met rood krijt) en een bezoek aan een grot van Bartolina en Vallina. De bijeenkomst uitgangspunt zal zijn om 14:15 op de parkeerplaats van Bagnetti de haven van Gavorrano Park en de reis duurt ongeveer vijf uur met aansluitend receptie om 19.00 uur in het Theater van de Rocks. Het wordt aanbevolen om comfortabele kleding en geschikt schoeisel (wandelen of sneakers, het belangrijkste is dat we de gebeeldhouwde zool en niet glad) .Vanaf het moment dat de bus is beperkt aantal zitplaatsen, registratie is verplicht. In geval van regen zal de tour worden uitgesteld tot zaterdag 13 mei. Alle deelnemers zullen worden meegedeeld.

 

01:05:17: TOUR MASSA MARITTIMA: de toren, de muren en tunnelbekisting maandag '1 mei tot MASS M.MA 10.00 Neem deel aan de rondleiding door de geschiedenis en speleologie, het verkennen van de Toren van de kandelaar, de Sienese Fortress en zijn oude tunnel. Het bezoek wordt georganiseerd in samenwerking met de Speleological Group van Massa Marittima. De vergadering is gepland om 10.00 uur bij de Toren van de kandelaar, Piazza G. Matteotti, Massa Marittima.

 

23:04:17. Feest van San Vincenzino: Het vindt plaats in Monterotondo Marittimo op 22 en 23 april het feest van San Vincenzino en geotrekking naar de geologische plaatsen van Monterotonondo M.MO. ontdekken Het zal een gelegenheid om de fascinerende reis door geologische Biancane ontdekken tot Sasso Pisano en zaterdag 22, om te ontdekken voor het eerst bruinkoolmijnen, in de Rio gebied dat ik tegel doemnica 23 en proeven van de culinaire hoogstandjes van het gebied zijn.

 

07.14.16:. Bezoek aan Pisa stad: Vóór de opening van de tentoonstelling "Het aanraken van de tijd," de kunstgalerie en plein air van de Japanse beeldhouwer Kan Yasuda wordt aangeboden aan de stad Pisa met twee rondleidingen georganiseerd door de VVV Pisa in samenwerking met de Vennootschap organisatie gidsen van Pisa. De afspraak met de kunst van de Master Kan is gepland 14 juli en 28 juli op de Piazza del Duomo, tegenover het VVV-kantoor, om 18:30. De wandeling tussen de sculpturen zal een uur duren. De route zal de deelnemers mee door de charmante en vreedzame dialoog tussen de Kan sculpturen en monumenten in het historische centrum van Pisa, in een prachtige omgeving, waarin de banden tussen de oude en de hedendaagse werken van Pisa artiest of hits voor de mysterieuze contrasten verbetert zij dat daartussen en het milieu.

 

6/9/16: Excursie per motorboot de Superb: We gaan naar Monte, de meest mysterieuze en fascinerende Eilanden Middellandse Zee naar de zee en de betovering van zijn meest beroemde baai, Cala Maestra, waar we voor anker te ontdekken en we stoppen voor de lunch aan boord . Maar we zullen niet nalaten om ons onder te dompelen in het kristalheldere water van de afstandsbediening Scoglio d'Africa, om te genieten van een onvergetelijke bad tussen Groupers en Corvine.

 

8/29/16: Archeologische bezoek: zondag om 16 u kunt deelnemen aan de rondleiding van de archeologische site Canonica van St. Nicolaas. Reserveren is noodzakelijk 0566997024.

 

 

8/15/16: Speleotrekking Montieri: Met zaklamp en helm, in het gezelschap van gespecialiseerde gids, gaan we de mijnbouw tunnels die het natuurreservaat van Cornate en Fosini karakteriseren. Reserveren is verplicht en kan worden gemaakt bij de Toeristische Dienst van Montieri.

 

07/11/16: Bezoek het eiland Gorgona: We stellen een boottocht naar het exclusieve eiland gevangenis van Gorgona bezoeken. Het moet zo spoedig mogelijk worden gereserveerd om de noodzakelijke gegevens te leveren aan de Penitentiaire politie. Zaterdag 11 en zondag 12 juli te vliegen van Livorno naar Capraia Island, waar u kunt beginnen aan de historische excursies of de natuur met de milieu-gidsen van Toscane Trekking. Capraia start op 10-13-27 juli tot een van de wildste en meest prachtige Toscaanse eilanden en Montecristo en Scoglio d'Africa van Castiglione della Pescaia bezoek aan de onvergetelijke ervaring van de meest mysterieuze en spectaculaire decors van de Middellandse Zee eiland 'eilandje Scoglio d'Africa.

 

6/22/16: Stijging in rijtuigen in de Maremma Park: In het natuurpark van de Maremma worden aangeboden twee routes: Route A: Vertrek uit Spergolaia richting het hek fauna slappe waar u wilde zwijnen en reeën observeren. Vanaf het weiden van vee en Maremma paarden gefokt in het wild alvorens terug te keren naar het beginpunt met een bezoek aan het historische harnas cowboys. Route B: De route kruist de Pineta Granducale, monumentaal werk in opdracht van de Groothertog Leopold II naar het achterland door zoute wind en nog steeds gekweekt om de kostbare pijnboompitten verzamelen repareren. Langs de weg vindt u herten, wilde zwijnen en stieren Maremma zien. We bereiken het strand voor het parkeren en een badkamer. Op de terugweg, langs de rotsachtige wanden van Paleolithicum grotten, kunt u het leefgebied van de noordelijkste in Europa palmetto en de enorme uitgestrektheid van wilde zoethout zien.

 

6/22/16: Boottocht naar Gilio, Giannutri mieren en Argentario van Castiglione della Pescaia: cv klassieke excursie naar de zuidelijke eilanden van de Toscaanse archipel, met snelle veerboot die verdien je de tijd om de twee eilanden te genieten. Onze gidsen aan boord zullen verrassen met alle legendes en eigenaardigheden van de eilanden en op het traject van de zeereis, langs de Toscaanse Maremma, Argentario en door de mysterieuze Mieren van Grosseto. Het vertrek van Castiglione della Pescaia is gepland op 9.

 

6/21/16: BOOT RIT: We bezoeken de eilanden MONTECRISTO en rotsachtige AFRIKAANSE wijken van Castiglione della Pescaia: Exclusieve excursie naar de meest afgelegen en fascinerende eiland lager de Toscaanse, in combinatie met het bezoek van Monte Cristo en de zee en een memorabele badkamer tussen tandbaarzen, onheilsprofeten en snapper.