Concerten en Theaters

Posted by hotelprategiano 12-12-2018 0 Comment(s) News,

 

 

 

18/6/17: THEATER "Gavorrano Solidariteit": In Theater of the Rocks zal worden gehouden een buitengewone avond om slachtoffers van de aardbeving te helpen. Muziek, proeverijen en evenementen. Het doel is om geld in te zamelen voor de mensen van Pievebovigliana in Macerata, een van de slachtoffers van de aardbeving in Midden-Italië gemeenten. U kunt een protagonist nacht verwachten in het Theater van de Rocks met muziek, shows en proeverijen. Dit alles is "Gavorrano solidariteit", het initiatief bevorderd en georganiseerd door de gemeente met de steun van de regio Toscane en de provincie Grosseto en de medewerking van lokale verenigingen. De avond begint om 18 en opent met de gezondheidsautoriteiten naar aanleiding van de historische parade Leaping gravin en demonstratie van reddingshonden van het Rode Kruis. Het programma voorziet ook in het toneelstuk "All Fall Down - Gedachten en herinneringen van de aarde beeft" met het bedrijf "Land van Scasso Culturele Cast" en het concert van "The Seventh Wave", officiële coverband van nomaden. Tijdens de avond zal worden geopend eetkraampjes waar u wijnen en typische producten van de streek en de Metallifere Hills kunt proeven.

 

28/8/16: FESTIVAL VAN VIOLET: Kom naar het slotconcert van het Festival van viooltjes in de kerk van San Biagio in Gerfalco!. Studenten en docenten Biordi zal de nostalgische geluid van de altviool te vangen. De toegang is gratis.

 

8/8/16: THEATER ROCKS: The Fellowship Katzenmacher Alfonso Santagata brengt op het podium "Caliban Moneymaker" naar mijn in de stad Gavorrano Ravi Marchi voor de 2015 Festival.

 

8/8/16: Vox Mundi Festival Follonica: Met de Balkan Festival van Baro Drom Orkestar eindigt zaterdag 8 augustus de achtste editie van Vox Mundi Festival, dat dit jaar plaatsvond in de stad van Follonica met groot succes en critici. In het centrale plein in de zee presenteert Baro Drom Orkestar "Power Gipsy Dance", een explosieve mix en boeiende die traditie en innovatie combineert. In de Romani taal, Baro Drom betekent "lange reis". En reizende eeuwige is de muziek van Baro Drom Orkestar, die in zijn repertoire mengt ritmes Balkan zigeunermuziek, klezmer en Italië Zuid Alle gespeeld met een training atypisch. Elektrische viool, accordeon en een stevige ritmische basis bestaat uit bas elektrische en batterij vervangen. Een concert voor het dansen van begin tot eind, met de nummers van het laatste album. Vox Mundi Festival wordt gesponsord door de stad van Follonica en is onderdeel van het festival van de voortreffelijkheid van Toscane als onderdeel van het netwerk "Het Festival van de Maremma"

 

20/7/16: "Lachen is goed," de Etruskische Calidario Terme: In de volgende ronde van maandag, de journalist Marie Antoinette Schiavina zal worden geflankeerd door twee bijzondere mensen: Paola Pasqui en Pino Strabioli. Het terras wordt een fase van Calidario plezier dankzij de ironie en humor van de twee gasten met hun ervaring als televisie en toneelspelers en regisseurs, zullen gasten te vermaken bij het geluid van het lachen. Het wordt een vrolijke avond, die laat zien hoe je kunt omgaan met belangrijke kwesties op een leuke en luchtig zijn.

 

3/7/16: Klassiek concert: Weet dit concert zal worden gehouden in het theater bij zonsondergang Natuurlijke Grot van Roman in het natuurreservaat van Cornate en Fosini niet missen. Na een vrije lopen en een kleine proeverij van plaatselijke producten de mooiste aria's van de Italiaanse opera weerklinken in deze unieke setting.

 

24/4/16: International Choral Festival in Toscane: Voor de eerste keer in Toscane en Florence, de "Amabile Coeur de Tarbes", een uniek evenement in twee data: vrijdag 24 april, 2015 om 20.30 uur in Campi Bisenzio en zaterdag 25 april, 2015 Tegelijkertijd is een Signa. De groep, bestaande uit zestig zangers, en beschikt over een klassiek repertoire dat zowel seculiere en religieuze ervaring van meer dan 25 jaar. Een muzikale emotie niet te missen, in de twee suggestieve scènes van de Parochie van San Lorenzo in Signa en in dat van Santo Stefano in Campi Bisenzio.

 

8/4/16: Theatervoorstellingen voor kinderen in Monterotondo: "Codamozza de Kat" door een geschiedenis van The Arabian Nights: Een techniek die gebruikt wordt Sneeuwpoppen schuim / stof en acteur De protagonisten van dit verhaal zijn Codamozza de kat, een muis een stekelvarken en een hond, een kleine gezellige den en een bos aan de rand van de stad. Als ze katten worden huisdieren? Om de hoofdpersoon die een stormachtige nacht, was op zoek naar een kleine muis gegaan vertellen. Zijn grootvader leerde hem om de geur van kleine eter van kaas in de hoeken van de kelder van zijn huis snuiven ... en zo liep en snoof zodat uiteindelijk kwam in een bos.