Vliegtocht over Toscane in ultralichte toestellen

Image
Image

Op amper 15 km afstand van Hotel Prategiano nodigt de vliegclub ‘Avioclub Chiusdino’ u uit om deel te nemen aan een uitermate bijzondere ervaring: ontdek Toscane en al haar schoonheden terwijl u vliegt. Een groep vrienden maakte hun droom waar toen het ze lukte om een landingsbaan aan te leggen in het hart van de Val die Merse Senese, waar zich ook het dorpje Chiusdino bevindt. In september 2011 werd de openingsceremonie gehouden, en een jaar later was het vliegveld ‘Aviosuperficie.’ Het enthousiasme dat de oprichters tonen voor alles wat met Toscane te maken heeft, en voor vliegen in het algemeen, was aanstekelijk en al snel vonden anderen met dezelfde passie dit vliegveldje.

De associatie en haar leden nodigen u van harte uit om deel te nemen aan een ervaring die u niet snel zult vergeten. Terwijl u met ze meevliegt kunt u de meeste bijzondere vergezichten waarnemen: de abdij van San Galgano, het heuveldorpje Chiusdino zelf, de kapel van Montesiepi, en uiteraard de uitgestrekte landschappen van Toscane. Als deze hoogtes u minder aanspreken, kunt u er altijd voor kiezen om wat te relaxen op het vliegveldje of in Chiusdino, terwijl u de kleine vliegtuigjes ziet landen en weer opstijgen.

De piloten bieden u ook de kans om een route te volgen waarmee u andere plaatsen kunt aandoen, zoals Volterra (de stad van de Etrusken en locatie in het boek New Moon uit de Twilight Saga van Stephenie Meyer), San Gimignano met de vele middeleeuwse torens, Certaldo met het huis van de Boccaccio, Monteriggioni met het bekende kasteel, Colle Val D’Elsa (de stad van kristal), en Poggibonsi met de ruïnes en het fort.

Mis deze fantastische vliegervaring in Toscane absoluut niet! U vindt meer informatie op de website van aeroclub Chiusdino (alleen in het Italiaans).

Image

REQUEST A FREE QUOTATION

 
 
 
 
 
 
 
 
 The data provided by filling in this form will be processed in accordance with the D.Lgs. n. 196, 2003 (italian privacy law). By clicking on the "Send Message" button, the user agree to their treatment.