Vakantie met hond in Toscane

Image

Honden altijd welkom bij ons diervriendelijke hotel in Maremma Toscane

Image

Wilt u graag uw huisdier meenemen op vakantie in Toscane? Hotel Prategiano welkomt alle gasten, of ze nou op twee of op vier voeten lopen. De hotelkamers en de omgeving zijn uitermate geschikt voor de beste vriend van de mens. Denkt u er alstublieft wel aan om een deken of bedje mee te nemen!

Er zijn kilometers aan paden en wegen waar uw hond vrij kan rondstruinen. Helaas zijn er ook een paar beperkingen waar u rekening mee moet houden: in alle steden en dorpjes waar u langs komt moet de hond aan de riem, en tijdens de zomer zijn honden niet toegestaan op de meeste stranden in Italië.

Gelukkig is er op een paar kilometer afstand van het hotel wel een hond vriendelijke oever: aan de Merse rivier kunt u genieten van heerlijke verfrissing. Het dichtstbijzijnde strand aan de zee waar u de hond mee naartoe kunt nemen ligt ten zuiden van Follonica, in de richting van Castiglione della Pescaia, vlak voor de Puntone haven (hier zult u ook veel mensen zien kitesurfen).

Bovendien zijn honden niet de enige dieren die u kunt meenemen, we hebben ook de vraag ontvangen of katten en andere dieren welkom zijn. U kunt uw eigen paard onderbrengen in onze stallen, net zoals schapen, geiten, of andere dieren. (Bijna) alles is mogelijk! Als u van plan bent om een huisdier mee te nemen, laat u het ons alstublieft weten op het moment dat u uw boeking maakt.

Image

REQUEST A FREE QUOTATION

 
 
 
 
 
 
 
 
 The data provided by filling in this form will be processed in accordance with the D.Lgs. n. 196, 2003 (italian privacy law). By clicking on the "Send Message" button, the user agree to their treatment.