Quad rijden in Toscane, Italië

Image

ATV excursies in Maremma Toscane

Image

Sinds vele jaren werken wij al samen met de Sport Associatie van Montieri: 75esima Avventura. Naast boogschieten, off-roaden, kano trips, kamperen, etc., bieden Simone en zijn team u ook graag de mogelijkheid om een quad toer te maken.

De quad, ook bekend als ATV (All Terrain Vehicle), is pas bekend geworden in Italië in recente jaren, maar de passie voor deze vorm van vervoer groeide snel. The quads hebben een viertaktmotor, twee zitplaatsen, en een 330cc vermogen, automatische versnellingsbak, en een achteruit versnelling. Deze voertuigen zijn bijzonder veilig voor alle soorten excursies – welk type terrein u er ook voor kiest om te berijden. Ze zijn bovendien bijzonder stil en comfortabel. Een quad excursie is een opwindende ervaring die u niet vaak kunt meemaken.

Uiteraard wordt u altijd begeleid door een gids die u graag uitlegt hoe u een quad correct berijd en welke veiligheidsmaatregelen u in acht moet nemen. Hierdoor is het zelfs mogelijk voor beginners om dit unieke avontuur te ervaren.

Deze off-road voertuigen bevinden zich een redelijke afstand van de grond, waardoor u bepaalde moeilijkere stukken met een rustig gemoed kunt manoeuvreren. Probeer het vooral!

Image

REQUEST A FREE QUOTATION

 
 
 
 
 
 
 
 
 The data provided by filling in this form will be processed in accordance with the D.Lgs. n. 196, 2003 (italian privacy law). By clicking on the "Send Message" button, the user agree to their treatment.